Komplex infokommunikációs fejlesztés a Premier Ablakvilág Kft.-nél

szechenyi2020
A projekt címe: Komplex infokommunikációs fejlesztés a Premier Ablakvilág Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 12 826 680 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk eddigi működése során nem alkalmazott vállalatirányítási rendszert, éppen ezért új területként épült be munkafolyamatainkba. Nagymértékű hatékonyságnövelést vont maga után, és kevesebb adminisztratív terhet jelentett a beszerzett modulok alkalmazása. A felhő alapú szolgáltatások közül a CRM célterületet választottuk, amely a partnerekkel való kapcsolattartást, értékesítési folyamat támogatását biztosítja számunkra.

Mellette a Szolgáltatásmenedzsment választottuk, mellyel lehetővé vált a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése. Így portfólió és katalógus kezelésére, kialakítására és a környezet menedzselésére is lehetőség nyílik. Míg a Kontrolling modul elkészíti a cég gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, segít a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásában. A HR modul a munkavállalói adatok egységes kezelését, munkaidő nyilvántartását, munkavállalói feladatok, hatáskörök hozzárendelését teszi lehetővé. A Táv- és csoportmunka a cégen belüli hatékony információáramlás és a hibakezelés optimalizálásának biztosítását, valós idejű kommunikációs lehetőséget, osztott információs bázist biztosít a felhasználók számára. A helyben telepített modulok közül a Logisztika a megfelelő anyagok, késztermékek áramoltatását, részfeladatok pontos megtervezését, és egy folyamattá való integrálását segíti elő a költséghatékonyság figyelembevételével.

A vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartását segíti az Iratkezelés, amely a CRM-ben rögzített partner adatokkal összehangolva működik. A munkafolyamatok optimalizálását, megtervezhetőségét, ill. nyomon követését a Munkafolyamat irányítás rendszer segíti. A Tudásmenedzsmenttel közérdekű dokumentumok, segédanyagok, oktatási anyagok egységes kezelése lesz elérhető a munkatársak részére. A Gyártás modul a saját termékek gyártási folyamatához, annak beütemezéséhez, a keletkezett melléktermékek, illetve a szükséges alapanyagok használatba vételéhez, beszerzéséhez nyújt segítséget.

Mivel értékesítőink és vezetőségünk munkája nagyrészt nem irodához kötött, sokat utaznak üzleteink, ill. partnereink között, így számukra kiváló lehetőséget biztosít a kiegészítő mobil ERP, mellyel bárhonnan elérhetik a jogosultsági szintjüknek megfelelő modulokat.

Az igénybe vett szolgáltatások esetében pedig csupán a rendszerekhez kapcsolódó adatmigráció, annak testreszabása, illetve a rendszereknek működéséhez kapcsolódó oktatási szolgáltatást vettük igénybe, melyről a Szolgáltató biztosított arra megfelelő személyeket, akik elvégezték annak biztonságos lebonyolítását. A testreszabást 3 szakirányú végzettséggel rendelkező személy végezte el, míg az oktatást és adatmigráció 1-1 szakember teljesítette.

A projekt befejezési dátuma: 2019.12.26.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00545

 

ginop1