Premier Ablakvilág Kft. termelékenységének növelése és technológiai fejlesztése

szechenyi2020Kedvezményezett neve: Premier Ablakvilág Kft.

A projekt címe: Premier Ablakvilág Kft. termelékenységének növelése és technológiai fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 17 317 724 Ft

A támogatás mértéke: 69,38 %

A projekt bemutatása:

A projekt keretében megvalósult 374,5 nm födémzsalu rendszer beszerzése, amit társaságunk építési munkáinak végzéséhez, szerkezetépítéshez használunk. A saját zsalurendszer jelentősen hozzájárult a kivitelezési munkák meggyorsításához. A projektben a mindennapi munkavégzés során szükséges kis értékű eszközök beszerzése is megvalósult. Az eszközök beszerzése vállalkozásunk számára új piaci lehetőségeket, hatékonyabb, gyorsabb munkavégzést eredményezett.

A projektben a vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás, átalakítás, korszerűsítés történt. Az ingatlankorszerűsítéssel a munkavállalók körülményei javultak, az üzemeltetési költségek csökkentek. 

A projektben stratégiai és üzleti tervezés tanácsadás, illetve gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó tanácsadás valósult meg.

A társaságunk eltökélt szándéka a szakképzett és megbízható munkaerő megtartása és támogatása. A 2020-ban kialakult pandémiás helyzetben is ezt tartottuk szem előtt, ezért a munkavállalók létszáma nem csökkent a projekt megvalósítása során.

A projekt befejezési dátuma: 2022.02.23

Projektazonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02934

ginop1